Ca. 50 mennesker var onsdag aften mødt op på Viby Bibliotek for at høre Thorstein Thomsen fortælle om sin seneste roman ”Sne på hendes ansigt”. Thomsen, der har forfattet omkring 100 bøger, og som har modtaget mange priser for sit forfatterskab, indledte foredraget med at fortælle om nogle af de bøger han har skrevet. Han talte bl.a. om romanen ” At elske Charlotte”, der blev udgivet i 2009 og romanen ”Richard”.
”Romanen ‘Richard’ var en slags tak til min afdøde stedfar, som var meget mere far for mig end min rigtige far,” sagde Thomsen, der har haft en hård barndom. På en meget afslappet, livlig og morsom måde fortalte Thomsen om måden han har arbejdet med sine romaner på – fra de første idéer til selve udgivelsen.
Sne på hendes ansigt
Efter en præsentation af nogle af de bøger han hidtil har skrevet, kom turen til hans seneste roman ”Sne på hendes ansigt”. ”Sne på hendes ansigt”, der udkom sidste år, handler ifølge Thomsen om mennesker – 3 kvinder fra 3 generationer – der hver på sin måde kæmper mod at få fortiden med ind i fremtiden. Bogen er både en slægtshistorie og en skildring af udviklingen i Danmark i det 20.århundrede.

Efter ca. halvanden times spændende fortælling om de skrevne romaner, blev der tid til en pause. I pausen kunne de fremmødte købe bøger til en lavere pris, og de kunne få signeret bøgerne af Thomsen. Efter pausen kunne de nysgerrige fremmødte stille spørgsmål til romanerne og kommentere dem. Alle de stillede spørgsmål blev med glæde besvaret af Thomsen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.