Nogle af landets bedste rappere optrådte sammen med lokale kunstnere på Tovshøjskolen i lørdags. Borgerportalens udsendte aflægger her "rap"-port.
Rundt om scenen står nærmest alle slags mennesker – lige fra selvbevidste danskere til muslimske kvinder. Alle hygger sig – selv ordensmagten. ”Nej, vi regner ikke med, at der er brug for os herovre,” siger to betjente fra Gellerup Nærpoliti, langt væk fra centrum. 
Pearl kommer klokken 14 og går målbevidst hen mod scenen. Nu skal den trykkes af. Den ambitiøse sanger har netop fået sit første job i København, hvor hun skal spille på et af de større in-steder. Og en CD er på vej.  
Hun er bare så sej!
På scenen fyrer musikerne den af, og nedenfor står forfatteren Anett Sällsäter Christiansen. ”Hun er bare så sej – blæser på Janteloven og tror på sig selv,” siger Anett Sällsäter Christiansen om Pearl, der giver den maksimal gas på scenen – ligesom alle de andre i øvrigt! Men der er noget over Pearls hoftebevægelser, som der ikke er hos de andre. 
Det er nu ikke kun på scenen, der er gang i den. Omme bagved scenen spilles der basketball med en professionel instruktør. Det er ikke alle bolde, der går i, men der gåes til makronerne. Og så er der graffitimaling i stor kreativ stil. 
Vejret var i godt humør. Musikerne og tilskuerne var i godt humør. Alle var i godt humør.
Arrangør Henning Winther fra foreningen Gelleraps anslår, at op mod 1000 har været forbi eventen – og 700, da der var flest på en gang.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.