Et tyveriforsøg endte søndag morgen med et trafikdrab i Sabro. Den 16-årige dreng og nogle venner forsøgte angiveligt at stjæle en crossmaskine i en garage hos en 35-årig mand. Dette indledte en jagt, hvor den 35-årige endte med at påkøre den 16-årige dreng, der senere døde af sine kvæstelser, fortæller Østjyllands Politi til JP-Århus.
Opfordring fra politiet
Sagen om trafikulykken har vagt stor debat, om hvorvidt man selv skal sætte efter for at fange kriminelle. Politidirektør Jørgen Illum fra Østjyllands Politi sendte derfor en generel opfordring efter sagen.

»Det klogeste, man kan gøre, er at ringe til politiet. Så skal man i øvrigt forholde sig afventende og iagttagende og se, om man kan få et signalement, hvis gerningsmændene når at stikke af, inden politiet når frem. Hvis man vælger at følge efter, skal man være overordentligt varsom,« siger han til JP-Århus
Bilisten varetægtsfængslet
Søndag eftermiddag blev den 35-årige bilist fra Sabro sat for et grundlovsforhør, sigtet for uagtsomt manddrab. Bilisten nægtede sig skyldig, og blev derefter varetægtsfængslet i 14 dage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.