Også i den forgangne weekend  blev der, i følge Århus Brandvæsens døgnrapport, stukket ild på flere affalds og genbrugscontainere i Trillegården. Lørdagen var kun 14 minutter gammel, da alarmen indløb.

Varmemester Allan Sibbersen bestilte i sidste uge syv nye containere fra Miljøcentret. De skulle ankomme i løbet af denne uge.

Direktør Anders Rønnebro fra AAB skriver i en mail til aarhusvest.dk, at det altid er dybt beklageligt, når der brændes containere af.

"Vi overvejer naturligvis altid, om der er noget vi kan gøre bedre, men der er ikke konkrete planer om ændring af containere," fremgår det af mailen.

På spørgsmålet om hvad beboerne kan gøre skriver Anders Rønnebro, at beboerne skal gøre dét, de altid skal: Forældre skal tage ansvar for deres børn. Han understreger, at det er den enkelte beboer, der er ansvarlig for hele husstanden. Hvis nogen i en husstand bliver dømt for brandstiftelse, kan det få alvorlige konsekvenser for  lejemålets fortsættelse, fremgår det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.