Der var ellers lagt op til omgang hyggefodbold med 13 tilmeldte hold til en turnering på multibanen på Kappelvænget i Herredsvang. Der var en god stemning og stor spillelyst, men midt under kampene blev arrangør Jane Riddermann Christiansens mobiltelefonen stjålet i virvaret af mange børn og unge mennesker.
DET stoppede fodbolden. De voksne lovede, at hvis den dukkede op igen af intetheden, så ville kampene fortsætte. De unge kunne blot melde, at de havde fundet den i græsset – en form for frit lejde – så ville der ikke blive nogen sag ud af det.
Men den dukkede ikke op, og det betød, at arrangørerne besluttede at lukke ned for resten af eftermiddagen. Der er udlovet en dusør for at finde telefonen igen.
Nogle af de unge forsøgte at overbevise arrangørerne om, at der godt kunne spilles videre, og at telefonen nok skal dukke op. Men det gik ikke.
"Det var godt, at vi valgte at stoppe, for det er et klart signal om, at sådan noget vil vi ikke finde os i. Vi vil senere tage op, om vi skal fortsætte med fodbold på multibanen, siger en anden af arrangørerne, Bjørn Sand fra Hasle Bibliotek, til aarhusvest.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.