Sommerserie: Vestbyen er mange besøg værd.
Aarhusvest.dk starter i dag en sommerserie om steder i Vestbyen, der er besøg værd.
Der kan være mange grunde til at opsøge steder i Vestbyen. Her kan være attraktioner, man ikke finder i andre dele af Århus. Her kan være udflugtsmål, aktivitetstilbud, handelsmuligheder, spisesteder, kunst og kultur. Og sikkert meget andet.
Aarhusvest.dk går i ferieperioden på jagt efter forslag til steder i Vestbyen, du kan aflægge besøg. Find selv forslag, som du vil gøre medborgere i Vestbyen eller det øvrige Århus opmærksomme på. Send os dit forslag på redaktion@aarhusvest.dk. Eller beskriv selv dit forslag til besøg på portalens debatsider.
Dagens besøg: Hasle Bakker
Hasle Bakker er et stort rekreativt område, der består af tre dele: Et faldt plateau og to højdedrag, nemlig Bjergkammen og Spiralen.
Hasle Bakker ligger nær Ringvejen mellem Jernaldervej og Edwin Rahrs Vej. Der er busforbindelser med linie 5, 14, 15 og 18. Gode parkeringsmuligheder for enden af Lenesvej nær Toushøjskolen.
Bakkerne rummer det næsthøjeste punkt i Århus. Der er en storslået udsigt mod alle verdenshjørner til ikke alene Vestbyen, men også Århusbugten. I klart vejr vil man kunne ane Himmelbjerget. Nyd opstigningen på velanlagte stier med handicapvenlig hældning og få et overblik på toppen. Tag en solid frokost med og nyd den på områdets solide borde og stole.
God tur til Hasle Bakker.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.