Ønsker du at være en del af et fællesskab, deltage i spændende sociale aktiviteter, arrangementer og projekter, få udvidet dit netværk og møde andre unge mennesker som dig selv, skal du ikke tøve længe.
For Sommeraktiviteter, som er et 3 ugers program (uge 28, 29 og 30) og som afholdes hver sommer i Viby syd, er startet. Borger portalen Viby syd tager ud, for at deltage i et af deres programmer på Søndervangsskolen, for at se hvad det går ud på.
Allerede da vi kommer ind, bliver vi mødt af en overvældende gæstfri atmosfære. Sofia, som er en af værtinderne for dagens program, tager godt imod os og introducerer os for de andre piger, som er mødt op i farverigt tøj og med et højt humør.
Tema: Wellness
Dagens tema er ”Wellness”. På bordene rundt omkring i lokalet står forskellige ting klar og bordene er opdelt i forskellige kategorier
– Hennadekoration
– Smoothiebar
– Kaffe/thebar
– Beautyproduktbod
– Fransk manicure bod samt et par baljer til fod – bad og massage
Kommer for hyggens skyld
Vi snakker med en af pigerne ved et af bordene. Zeinab er nyudklækket student og møder op til samtlige arrangementer i Viby-området. ”Jeg kommer for hyggens skyld og for at lære andre piger at kende. Jeg er her ALTID og vil ikke gå glip af noget”, siger hun og smiler.  ”Folk skulle komme og prøve, det er utrolig sjovt”, tilføjer hun og fortsætter med sin Fransk manicure -behandling.
Sommeraktiviteter, som er i tæt samarbejde med ”17+” og ”Ung til ung syd”, tager udgangspunkt i de unges interesser og behov.
Mange engagerede frivillige i år
Karina Krog, som er koordinator for Sommeraktiviteter siger følgende om aktiviteterne: ”Det her program er med til, at gøre sommerferien spændende og sjov for de børn og unge, som keder sig og ikke har noget at foretage sig i ferien”. ”I år er det lykkedes os, at lave det mest omfattende program nogensinde, så alle unge børn fra området på tværs af etnicitet, religion, kultur og nationalitet kan være med. Der skal være plads til forskellighed”, siger Karina begejstret og fortsætter: ”Denne succes med så mange interesserede skyldes bl.a. de mange engagerede frivillige unge og ældre, der har deltaget i år”.
Succesen kan mærkes i atomsfæren. Der er både gensidig respekt og åbenhed overfor hinanden i dette lille lokale på Søndervangskolen. Pigerne hygger sig tydeligvis, hvilket er formålet med hele programmet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.