Viby Syd Idrætsforening er nu klar til at begynde træning i fodbold i starten af november. Der er givet tilsagn om at træningen kan starte på Søndervangskolen i tidsrummet kl. 14 – 16.
På et bestyrelsesmøde torsdag d. 22. oktober blev det besluttet at starte den første aktivitet.

Positiv start
Formand for Viby Syd IF Samsor Khan Shirzoi – ”Vi har haft en god drøftelse om foreningens muligheder, og har besluttet at starte med træning i fodbold i starten af november. Detaljerne om træningstider mv. kan fås, når vi har fået aftalt det nærmere med Søndervangskolen. Vi har pt. tilsagn fra tre som vil være med til at træne fodbold, men vi skal selvfølgelig have flere, derfor vil vi gerne høre fra andre interesserede.”

Frivillige aktører efterlyses
”Der er altid brug for mange frivillige aktører i enhver forening, samme situation gør sig gældende for os i Viby Syd IF. Derfor efterlyser vi personer i Viby – området, som vil være med til at træne i forskellige idrætsgrene. Det kan være indenfor håndbold, basketball, svømning (her kræves livreddereksamen), aerobic, badminton og hvad der nu ellers kan etableres, og skaffes træningstider og pladser til. ”

Forsigtig start
”Vi kommer i gang en del inde i vintersæsonen, vi har slet ikke overblik endnu, over hvilke tider som Søndervangskolens idrætsfaciliteter eller de to gymnastiksale på Viby Gymnasium kan tilbyde. Men når vi bliver godkendt hos kommunen administrativt, er vi på banen, og får overblikket over mulighederne. Det vil ske om ganske kort tid. Økonomisk vil vi starte meget forsigtigt, vi må basere meget på frivillige ildsjæle.”

Takker for støtte
”Vi har fået en god start og støtte fra Sporttrack, og takker for opbakningen i lokalområdet i Viby Syd. Vi håber vi kan udvikle foreningen, når flere melder sig på banen. Er du interesseret i at være med til at udvikle Viby Syd IF,  så hører vi meget gerne fra dig," siger Samsor Khann.
Kontakt til foreningen: formand Samsor Khan på email sportskhan@gmail.com eller tlf. 60706102.”     

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.