Her til formiddag handler det om klimaforandringer på Hasle Skole. En gruppe elever fra Langkær Gymnasium har selv gennemgået et undervisningsforløb og nu er de klar til at dele deres viden med 9b. på Hasle Skole.

Gymanasieeleverne Halla, Ida, Magnus og Sahra har sammen med deres lærer Carsten Madsen gennem den seneste uge undersøgt forskellige spørgsmål om klimaforandringerne og den globale opvarmning. Resultatet bliver til oplæg for og diskussion med eleverne på Hasle Skole.
I følge informationsmedarbejder, Andreas Bjerreskov, fra Langkær Gymnasium er projektet et forsøg på at bygge bro mellem forskellige uddannelsesinstitutioner. Det har også været en vigtig pointe, at forløbet har givet mulighed for at tilrettelægge undervisningen på en anden måde end det sædvanligvis er tilfældet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.