Årets første rigtige sne har ramt Århus Vest. En ganske pænt lag på 8 – 10 cm, der ser ud til at blive liggende længe nok… Længe nok til at snefnug i flokke kan avancere til snemænd om kombinationen af sneglade børn og kuldegrader vil det således.

På legepladsen i Trillegården var der allerede godt gang i kælken her til morgen, men kameraet blev ikke fisket op i tide. Derfor et mere adstadigt billede – og til lige et fra fortiden, den gang en skovl var en skovl og et hvor en ski var en ski. Det var febuar 2007.
På tirsdagens redaktionsmøde kom borgerjournalist, Katja Lundh med en af sine sædvanlige slagfærdige bemærkninger, da vi diskuterede kommende emner til forsiderubrikken "Vidste du at…"

"Vi kunne jo skrive", sagde hun, "Vidste du, at det sneede i går!" Med henvisning til de få snefug, der mandag formiddag hvirvlede dødsdømt rundt i den globale opvarmnings gasovn. Katja… din magt er stor, vejrgudernes er større. 

Se også , der opdateres når vi får billeder ind

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.