Ugen før påske var motionsuge i Århus.
Som det er fremgået på aarhusvest.dk, har motionsugen sat fokus på foreningers tilbud om motion i fællesskab med andre.
Fik du i motionsugen fat i, hvilke foreningstilbud du har lyst til at dyrke som motion? Ellers kan du stadig søge på motionstilbud.dk.
Foreninger tilbyder motion
Motionstilbud.dk er en nyskabelse på Århus Kommunes hjemmeside. Foreninger lægger her tilbud frem, du kan vælge og vrage imellem. Informationer fra motionsugen er stadig tilgængelige på motionstilbud.dk.
Men fællesskab om motion finder du ikke kun i foreninger. "Sammen gør vi motion meget sjovere" er overskriften på et program med gratis tilbud fra ’Hasle Bakker’.
Motionsprogram fra ‘Hasle Bakker’.
I månederne april, maj og juni er der ikke mindre end 22 motionsarrangementer i Hasle Bakker og Skjoldhøjkilen.
I hver af de tre måneder er der en vandretur i bakkerne. Den første er tirsdag den 6. april kl. 10 med mødested ved Skjoldhøjkirken. Der bydes på for forfriskning undervejs på de 10 km.. Torsdag den 20. maj kl. 15 er turen med start fra parkeringspladsen ved Lenesvej på godt 5 km.
Løbetræninger for begyndere og let øvede starter tirsdag den 20. april kl. 18. Mødestedet er på Skjoldhøjvej 200 m. før krydset til Anelystvej.
Alle med en MTB kan få præsenteret mulighederne for mountainbike i bakkerne under et af de fem MTB-arrangementer. Her er mødestedet hver gang parkeringspladsen ved Lenesvej. Første gang er mandag den 12. april kl. 18.
To gange i april og fire gange i maj arrangerer Vigør gåture med måling af kondital forskellige steder i tilknytning til Hasle Bakker og Skjoldhøjkilen. Mød op tirsdag den 20. april kl.18, hvor mødestedet er Skjoldhøjvej 200 m. før Anelystvej. Få målt fremskridt ved din motion ved et senere besøg til et Vigør-arrangement, f.eks.. tirsdag den 18. maj kl. 18, hvor mødestedet er parkeringspladsen på Jernaldervej ved bakken Spiralen.
Find selv muligheder
Motion i fællesskab kan også være sammen med familie og venner. Gå på opdagelse i Skjoldhøjkilen med de mange naturoplevelser, med muligheder for varieret motion og med legepladser. Eller gå en tur i Gellerup Skov og brug de opstillede tilbud om motion og leg. Eller find selv mulighederne nær ved, hvor I bor.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.