Fastelavn er min navn,
boller vil jeg have,
hvis jeg ingen boller får,
laver jeg ballade.

Boller op, boller ned,
boller i min mave,
hvis jeg ingen boller får
så laver jeg ballade.

Søndag formiddag samlede Viby Syd omkring 110 glade børn og en masse forældre og bedsteforældre, til tøndeslagning på p-pladsen foran Søndervangskolen.

Der var gjort klar med fem tønder til børn i alle aldre fra de 0-4 årige til de 16-100 årige. Hver aldersgruppe kårede en kattekonge og en dronning, og der var en præmie til den bedst udklædte i hver gruppe.

Vi forsøgte at få en kommentar fra Pippi eller – Pippilotta Viktualia Rullegardinia Krusemynta Efraimsdotter Långstrump, – som hun rigtigt hedder, men det lykkedes ikke helt, Pippis mor mente, at hun nok kun talte svensk i dag – men et fint billede måtte vi godt få.

Fest på verdens bedste skole
Vi talte også med en af kongerne – Anders – og hans dronning – Osama -, som ganske vist ikke var helt tilfreds med at være dronning, så han ville hellere udnævnes til kronprins, og det gjorde vi så lige på stedet. Men derimod var han yderst tilfreds med, at fastelavnsfesten var på Søndervangskolen, det er nemlig verdens bedste skole hævdede han. Kongen var måske ikke helt med på den påstand, han gik nemlig på Sankt Knuds Skole

Efter tønderne var slået ned, var der slikposer, kakaomælk og fastelavnsboller til alle børnene og en kop kaffe og en bolle til de voksne i skolens forhal. Det hele var arrangeret af samarbejdet mellem de forskellige boligområder, skolen og lejlighedsprojektet i Viby Syd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.