Elever på Unge Hjem-Efterskolen i Højbjerg har spist så mange kager, at overskuddet fra kagesalget nu går til Fritidspatruljen i Gellerup.
Efterskolens elever kendte ikke fritidspatruljen på forhånd, men nu har to af dem været i Gellerup og at uddele 800 kroner til tre af legeinstruktørerne i Fritidspatruljen. De var tidligere på besøg på Gellerup Højskole og hørte her om fritidspatruljen, der sætter gang i lege med mindre børn i Gellerup. De besluttede så at donere pengene til dette formål.
To elever i 10. klasse var forbi forleden for at overrække pengene.
Fritidspatruljen står for leg tre dage om ugen, mandage, tirsdage og torsdage fra kl. 17-19 i både Gellerupparken og Toveshøj. Der er for tiden 17 glade unge instruktører, der ser frem til at lave aktiviteter for områdets børn også i forbindelse med områdets øvrige arrangementer såsom Grundlovsdag og Skt. Hans.

Ved overrækkelsen foreslog legeinstruktørerne at bruge pengene til legeredskaber til børnene. "Gaven skal nok blive brugt til et godt formål," tilføjede projektlederen Gordon Roberts.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.