Aarhus 1900 inviterer lørdag den 17. september til orienteringsløb i Hasle Bakker med kort og gps. Arrangementet er særligt henvendt til familier, men alle er velkomne. Starten går ved P-pladsen på Lenesvej kl. 13.

Udfordringen går ud på at finde så mange poster som muligt og gerne via spændende stier og terrængenstande. Klubben står klar med fortrykte kort og udlåner desuden en gps til alle deltagere, så man efterfølgende præcist kan se, hvilken rute, man har gennemført i bakkerne og skovområderne.

Man kan gå på postjagt i mindre grupper, eller man kan forsøge at finde posterne på egen hånd. Der er ruter af forskellig længde og sværhedsgrad fra ca. 2 km til 10 km.

Arrangementet er en udløber af Aarhus Kommunes opfordring til lokale foreninger om at iværksætte flere familievenlige aktiviteter.
www.haslebakker.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.