Der var tæt opløb i sommerens altankonkurrence i Gellerupparken, hvor især to terrasser kæmpede om titlen som afdelingens hyggeliste altan. Udover smukke blomster skilte fotoene af de to altaner sig ud ved også at bestå af havenisser og en huskat, som muligvis var med til at trække ekstra stemmer.

Billeder af de deltagende altaner har i en måned været udstillet i beboerhuset Yggdrasil, hvor der har været mulighed for, at alle beboere har kunnet komme forbi og stemme på deres favorit.

Katten Ejnar trak det længste strå

Og det blev katten Ejnar, som trak det længste strå, således at Altankonkurrencen Sommeren 2011 blev vundet af Marianne Rossen, der bor på 7. sal på Gudrunsvej, tæt fulgt af sidste års vinder Jytte Nielsen fra 2. sal på Bentesvej.

Vinderen af konkurrencen får ud over æren også glæden af en præmie på nye blomster til altanen næste forår, ligesom de øvrige deltagere i altankonkurrencen kan se frem til at få en blomst i gave til foråret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.