Næste onsdag og torsdag vil Søndervangskolen gerne have besøg af rigtig mange forældre. Nemlig de, der skal skrive deres børn ind til skolestart i august. Indtil de har skrevet sig ind, kan man kun gætte på, hvor mange børn der skal fylde børnehaveklasserne ud.
Forventningen er god. Tre år i træk er indskrivningen steget, og for første gang siden 2004 blev der i august 2011 oprettet tre klasser. Og antallet af etnisk danske børn er også stigende.
Der er 100 mulige skolestartere i Søndervangskolens distrikt, og alle forældrene har modtaget en velkomspakke med titlen "Til lykke – dit barn skal starte i skole til august". De har også været til fællesspisning og rundvisning sidst i november.
Så nu er der altså indskrivningen tilbage til at vise, hvor mange børn, der vælger Søndervangskolen. Det er onsdag 11. og torsdag 12. februar, begge dage mellem klokken 15 og 18.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.