Næste onsdag og torsdag vil Søndervangskolen gerne have besøg af rigtig mange forældre. Nemlig de, der skal skrive deres børn ind til skolestart i august. Indtil de har skrevet sig ind, kan man kun gætte på, hvor mange børn der skal fylde børnehaveklasserne ud.
Forventningen er god. Tre år i træk er indskrivningen steget, og for første gang siden 2004 blev der i august 2011 oprettet tre klasser. Og antallet af etnisk danske børn er også stigende.
Der er 100 mulige skolestartere i Søndervangskolens distrikt, og alle forældrene har modtaget en velkomspakke med titlen "Til lykke – dit barn skal starte i skole til august". De har også været til fællesspisning og rundvisning sidst i november.
Så nu er der altså indskrivningen tilbage til at vise, hvor mange børn, der vælger Søndervangskolen. Det er onsdag 11. og torsdag 12. februar, begge dage mellem klokken 15 og 18.