Sambaoptog, trommeopvisning, boder og spøgelseshus – det hele var der til skolefesten forleden på Søndervangskolen. Mere end 500 glade lærere, elever og familier var samlet til fest i fællesskabets tegn.
Skolens aula var centrum for festen og pyntet efter alle kunstens regler. Her var der underholdning på scenen og mulighed for at nyde lækker mad, som specialklasserne og områdets somaliske og afghanske foreninger lavet til lejligheden.
Fantasifulde boder og uhyggeligt spøgelseshus
I de omkringliggende gymnastiksale var der diskotek og konkurrenceboder. Der var bl.a. mulighed for at afprøve sine evner i dartskydning, saftevandsdrikning på tid og dåsekast. Som motivation for at ramme sidstnævnte dåser, var billeder af skolens personale klistret på dåserne, hvilket vagte jubel hos især eleverne på skolen.
Spøgelseshuset var og blev dog aftenens helt store trækplaster. Hele ugen havde 5. klasserne arbejdet på at gøre spøgelseshuset så uhyggeligt og realistisk som muligt. Og det gav pote, køen for at prøve en gyselig tur i labyrinten strakte sig langt hen af skolegangen.
Mor og far med til fest
Skoleleder Rani Hørlyck var godt tilfreds med aftenens arrangement: ”Folk kommer feststemte og glade. Og det er lige præcis målet med skolefesten. At vi skal have en hyggelig aften i hinandens selskab”. Hun sætter pris på den store forældreopbakning og er glad for også at se mange fædre til årets skolefest.

Også børnene kan se fordele ved at have mor og far med til fest. ”Det er sjovt at have forældre med – for hvis man løber tør for penge, kan man bare få flere af dem” smiler Rima fra 3. klasse skælmsk.

Om børn og forældre gik hjem med tomme lommer er uvist, men en god skolefest var det helt sikkert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.