Man kan spille kroket og man kan spille golf, og fra den 13. juni kan man i Hasle Bakker også spille den nye folkesport krolf.
Krolf er en blanding af netop kroket og golf, hvor kroketbuerne er erstattet af huller i plænen. Kuglen skal i hullet på færrest mulige slag, og en bane med 12 huller kan klares på en times tid. Initiativtagerne beskriver ingredienserne i krolf som naturoplevelser, spil, spænding, samvær og motion i hyggelige rammer.
Krolf er kommet på programmet i Hasle Bakker i et samarbejde med TST Senioridræt. Krolfbanen er anlagt på græsarealet umiddelbart vest for TST-tennisanlæg, hvor der er udsigt til naturen i Skjoldhøjkilen. Banen bliver åben for alle, der har lyst til at prøve det populære spil.
Banen bliver officielt indviet af rådmand for Teknik og Miljø, Bûnyamin Simsek, til åbningsarrangementet d. 13. juni kl. 13.00 på plænen lige syd for Neksøløvej/Skjoldhøjvej. Herefter vil der blive spillet en åbningskamp mellem Aarhus Kommune og værtsklubben TST. På dagen vil der bydes på en forfriskning, og der vil være introduktion til spillet.
Krolfbanen er et fantastisk tilbud
Den nye aktivitet er kommet i stand i et samarbejde mellem Den Selvejende Institution Hasle Bakker, TST, Aarhus Kommune og Dansk Arbejder Idrætsforbund (DAI).
Formanden DSI Hasle Bakker, Bent Hviid, er begejstret for samarbejdet og de mange muligheder, som de nye krolf-faciliteter giver idrætsforeningen, områdets beboere og alle andre som har lyst til at dyrke sporten.
”Krolfbanen er et fantastisk tilbud. Her kan folk komme og dyrke sporten og samtidig få nogle dejlige naturoplevelser i samvær med andre. Vi håber, at banen bliver til gavn og glæde for rigtig mange mennesker,” siger Bent Hviid, som håber, at mange vil deltage i åbningsarrangementet, så de kan se og afprøve det nye tiltag i naturen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.