Mange beboere i Gellerupparken har sikkert været irriteret over, at der har været stillads og blå ”gardiner” ved deres blokke. Nu er renoveringen nået til den sidste blok.
Afrensningen og nye farver på facaderne har varet to somre, men nu er det ved at være slut. Blokkene har skiftevis været pakket ind i stilladser, og det har givet gener for beboerne i området. Det har taget 6-8 uger på hver side, og i den tid har man ikke kunnet bruge sin altan.
Men nu er turen nået til Gudrunsvej 2-10, som er lidt speciel, da der ikke skal sættes stillads op. Helle Hansen, formanden for Gellerupparken, fortæller, at der pga. antenner på taget ikke må komme folk derop, og derfor må de bruge en anden metode for at male. Ellers skulle de betale vagter døgnet rundt, så ingen kom op på taget.
Elevator i stedet for stillads
Derfor bliver metoden, at der kommer en slags elevator på ydersiden af blokken, som kører op og ned ad blokken. Det er dyrere, men så sparer de også tiden med at sætte stilladser op.  Desuden bliver der ingen parkeringsproblemer ved blokken, når der ikke skal bruges plads til stillads.
Hele renoveringsarbejdet skulle gerne være færdigt et stykke tid efter sommerferien, så beboerne kan nyde deres nymalede blokke uden grimme stilladser og blå ”gardiner”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.