Vi har været rundt i Gellerup og spørge folk om, hvad de skal lave i deres sommerferie. Libanon ser ud til at være det foretrukne feriemål blandt gellerup.nu’s adspugte.

Hvad skal I lave i sommerferien?

Murat:”Jeg skal ikke ud og rejse. Jeg skal passe mit arbejde i et pizzeria."

Memo:”Jeg skal heller ikke ud at rejse, men jeg skal også arbejde på en restaurant nede i Århus C."

Walaa:”Jeg skal ikke ud at rejse i år. Normalt tager jeg til Libanon, men der skal vi ikke ned i år. Der er en del, som plejer at tage derned, men i år er der mange, der ikke tager af sted pga. uroligheder i området.”

Samira: ”Jeg skal en tur til Libanon og besøge familien. Vi skal være der i en måned. Nogle gange tager vi også til Egypten og besøger familie der."

Anja:”Jeg har ikke rigtigt nogle planer for sommerferien. Jeg skal ikke ud og rejse, men jeg plejer som regel at finde noget at lave alligevel. Nogle gange tager jeg til stranden, og jeg har en lille kolonihave mellem blokkene, som jeg også pusler lidt med. Men ellers har jeg ikke de store planer, og jeg skal ikke til udlandet.”

Ahmed:”Jeg skal hjælpe min familie med at flytte, men ellers skal jeg ikke noget. Jeg har allerede været på ferie i Libanon for noget tid siden, og jeg skal ikke af sted til sommer.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.