Hasle Bakker inviterer på torsdag til ekstremløb og vandretur i aftenskumringen.

Kl. 18.30 lyder startskuddet fra Lenesvej til byens højeste løb og den flotteste udsigt.

Hasle Bakker Ekstremløb er navnet på et nyt motionsarrangement, som Brabrand IF Motion og Brabrand Parkrun står bag i samarbejde med Den Selvejende Institution Hasle Bakker. Arrangørerne håber, at rigtig mange både børn og voksne, vil tage imod udfordringen om at deltage i det specielle løb, som ikke kun er forbeholdt supertrænede ekstremløbere.

Arrangement omfatter nemlig også en gåtur på 5 km og et børneløb på 1,8 km foruden de to kuperede løberuter på 5 og 10 km, der er for både motionister og eliteløbere.  

Toppen af Aarhus
Undervejs på turen får deltagerne en enestående mulighed for at opleve den storslåede udsigt over hele byen og Aarhusbugten og endda fra forskellige synsvinkler. Ruterne er tilrettelagt, så man undervejs passerer hele tre af byens markante højdepunkter, nemlig Grimhøj, Spiralen og Bakkekammen, der har toppunkt 105 meter over havet. Også mange af områdets fine naturperler kan opleves på turen.

Der bliver også bliver mulighed for at opleve ”lav sol over Aarhus”, og i den tiltagende skumring vil ruten blive oplyst af knæklys og fakler.
Håber på tradition
Bent Hviid, formand for Den Selvejende Institution Hasle Bakker håber, at løbet kan blive en tradition, som vil tiltrække løbere og vandrere fra hele Aarhusområdet, ligesom det også kan være en attraktion for udenbys gæster.

I målområdet er der forfriskninger til alle deltagere. Desuden vinderpræmier til de hurtigste og lodtrækningspræmier til de heldigste.

Man kan tilmelde sig arrangementet via hjemmesiden www.haslebakker.dk
Der er også mulighed for tilmelding ved startstedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.