City Vest jubilerer i denne tid efter 40 år i Gellerup. Butikscentret har ændret sig i takt med boligområdets udvikling, og også i den fremtidige helhedsplan får City Vest en væsentlig rolle.
Butikscentret skal skabe mere liv og udvide detailhandlen i området. Per Frølund, chef for Gellerupsekretariatet, siger til JP Århus, at der er potentiale for at udvide City vest i forbindelse med etableringen af den ny Bygade.
Som led i helhedsplanen skal både Gellerup Bibliotek, Lokalcenter Gellerup og Kontaktstedet rives ned.  Dermed bliver en stor grund ledig mellem Gellerupparken og City vest. ”Det vil klart være en mulighed, at City vest køber sig ind på grunden. Den skal selvfølgelig i udbud, men det er meget realistisk,” siger Per Frølund til jyllandsposten.
Der kan også bygges en bredere bro over Gudrunsvej, og dermed bliver skellet mellem City vest og Gellerupparken ikke så stort. Per Frølund håber, at der i forbindelse med etableringen af den nye bro kan laves en hovedindgang til centeret fra Gellerupparken. Han mener at det både vil trække folk til centeret, og samtidigt give mere liv til bygaden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.