Sigrids Stue og kunstnerne Tanja Nellemann Poulsen og Grete Aagaard har inviteret piger i alderen 12-18 til en event, hvor der blandt andet skal skrives overskrifter til lysavisen i Globus1. Pigerne er nu i gang med uge to.
I sidste uge skulle pigerne finde ord til fire begreber om fremtiden: jokeren, pigeliv, stedet jeg bor, og ønske og drømme.
Gellerup.nu kiggede ind i torsdags, hvor dagens mål var at klippe overskrifter fra forskellige aviser ud og koble ord til, fra de øvrige kategorier. Det foregik i værkstedet i Foreningernes Hus.

Imens pigerne hyggesnakkede, spiste de pebernødder og hørte Beyonce. Der var noget ret poetisk i at skulle finde overskrifter som skulle ses til alle der går forbi Globus 1, mens Beyonce sang ”…oh, the time has come for my dreams to be heard…”
Kondomer og ambitioner
Overskrifter bliver ændret fra ”Kondomer lå i en sort affaldspose” til ”Ambitioner lå i en affaldspose”. Eller: ”Mine forældre var alkoholikere” bliver til ”Din skønhed er Nice”. Tanja Nellemann Poulsen, kunstneren denne dag, sagde, at "når borgerne går forbi, skal overskrifterne sætte tankerne i gang.”
Man kan stadig nå at være med og færdiggøre projektet. På torsdag den 22. november skal de igen mødes i værkstedet i Foreningernes Hus fra kl. 17-19. Alle teenagepiger må deltage – også selv om de ikke var med sidst.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.