Er du gift med Dronning Margrethe? Har du en tjener? Er det sjovt at være borgmester?
Spørgsmålene til borgmester Jacob Bundsgaard var mange, da Sødalskolens 1. og 3. klasser var på besøg i byrådssalen på Aarhus Rådhus tirsdag. De unge elever havde vundet en konkurrence om at bygge de bedste forslag til fremtidens Gellerup i LEGO, og præmien var et besøg hos borgmesteren.
Kreative elever
Eleverne havde, som vi tidligere har skrevet her på Gellerup.nu, foreslået en elevator på stejle stier og en kyssebro som dele af helhedsplanen. De havde dog stadig gode ideer, for kunne man ikke lave et flyvende skib med kanoner, forslog et par drenge.
Borgmesteren fortalte børnene om rådhuset og roste deres kreativitet. Måske, fremførte han, havde de arkitekter, der i sin tid tegnede rådhuset, også leget med LEGO, for det var da vist sådan, man lærte at bygge noget flot.
Inden eleverne skulle videre på Aros, inviterede borgmesteren dem ind på gulvet midt i salen til et fællesfoto, hvor der blev sagt APPELSIIIIN til den helt store guldmedalje.
Tovshøjskolen fredag
Klasser på Tovshøjskolen har også vundet i legen, som var udtænkt af Helhedsplanen, og de er på et lignende besøg hos borgmesteren fredag formiddag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.