Fredag aften er der Jalla Festival for sjette gang på Globus 1. Her kan man se brudstykker af forestillingerne URO og Hvor Regnbuen Ender, samt rap, dans, musik, digte og en performance ved Opgang2s Talenthold og meget mere.
Det er gratis at være med, men de er desværre løbet tør for madbilletter. Alle interesserede kan dog være med alligevel.
Jalla festivalerne er en del af Opgang2 Turneteaters udviklingsprojekt ”Andre Horisonter”, som er tilknyttet udsatte boligområder i Århus. Skiftevis er festivalerne foregået i Århus C og Gellerup. Dette er en del af Turneteatrets formål med at ”rykke ved kultur, publikum og vaner.”
Forestillingen fra Uro tager forskud på Aarhus Teaters kommende ungdomsforestilling med Gellerups Said Mohammed i en af hovedrollerne.
Jalla:6 finder sted fra 18.45-22.30 i Globus1, Gudrunsvej 3A, 8220 Brabrand

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.