Livsværkstederne i Gellerup har fået flere brugere. Derfor hæver kommunens socialforvaltning sit tilskud til det sociale værested.
Livsværkstederne blev dannet i 1999 og har været en støtte for mange borgere, herunder personer med misbrug, sociale problemer, ensomhed, og sindslidelser. Det er sket igennem sociale aktiviteter og samværstilbud.
”Vi oplever en stigende søgning til Livsværkstederne. Det er bekymrende, at så mange mennesker har brug for vores hjælp, men det viser samtidig, at der er større behov for os end nogensinde før. Kommunen har en flot vision om, at Gellerup skal løftes og smelte sammen med resten af Aarhus. Det kræver også, at vi inkluderer dem, der er marginaliserede og har svært ved at blive en aktiv del af arbejdsmarkedet og lokalsamfundet. Det er vores mission,” siger Verner Karkov, leder af Livsværkstederne.
Samarbejdet med socialforvaltningen og beskæftigelsesforvaltningen sikrer 15 aktiveringspladser i Livsværkstedernes køkken, der både leverer mad til udbringning og til Livsværkstedernes cafe.
Livsværkstederne ligger i City Vest, på etagen over Føtex.
www.livsvaerkstederneigellerup.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.