Brabrand Boligforening har valgt Rambøll som bygherrerådgiver på helhedsplanen, og det betyder, at ingeniør- og rådgiverfirmaet skal bistå med at realisere de aftalte projekter, som boligforeningen finansierer.
Det bliver en opgave for Rambøll, der involverer rådgivning og koordination af nedrivninger, nye beboerhuse, en bypark samt udvikling af tre såkaldte pluszoner: Sports- og kulturcampus, et kileformet detailhandelsområde og erhvervsbydel ud mod Ringvejen.
Rambøll er en ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed, der arbejder med helhedsløsninger inden for byggeri og design, trafik og infrastruktur, miljø og vand, energi og klima og industri. De har altså gode forudsætninger for opgaven, og går til projektet med stor entusiasme.
Markedsdirektør i Rambøll Ole Bech Jensen siger om projektet:
"Jeg har aldrig arbejdet med et projekt, der spænder så bredt fagligt og organisatorisk som Gellerup-projektet. Opgaven har stor strategisk betydning for både Rambøll og Aarhus. Den er unik i både dansk og international sammenhæng."
Rambøll viser forståelse og engagement for projektet
Udviklingsdirektør i Brabrand Boligforening Flemming Kristensen fortæller, at valget faldt på Rambøll både af økonomiske grunde og på baggrund af Rambølls engagement og forståelse for opgaven.
"Vi har valgt Rambøll som økonomisk mest fordelagtig i et stærkt felt. Rambøll har i sit tilbud og organisering vist stor forståelse for opgavens kompleksitet og har udtrykt stort engagement i forhold til at løse opgaven. Vi glæder os til samarbejdet og til den fortsatte udvikling af helhedsplanen," siger Flemming Kristensen.
Med en fastlagt rådgiver er Brandbrand Boligforening altså klar, når det første arbejde med helhedsplanen starter i foråret 2013.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.