En lille håndfuld foreninger, og et par forkølede kulturtilbud… Gaab. 
Ja, det er måske det indtryk, man kan få, hvis man ikke kender Gellerup og Toveshøj. Men se så lige plakaten her til højre – en oversigt over foreninger, tilbud, projekter og ansvarlige her i Gellerup. Hvis den virker lidt forvirrende, forstår vi det… det ER lidt af et kludetæppe.
Da plakaten skulle printes på papir, skulle den helt op i fuld plakatstørrelse for at kunne vise det hele.
Men der bor jo også ca. 7000 mennesker i Gellerup, og der er ca. 80 nationaliteter repræsenteret i bydelen. Så er det kun naturligt med mange foreninger og tlbud – ikke mindst her i Forenings-Danmark, hvor man siger, at bare to mennesker mødes om en fælles interesse, så vupti – så er der også en forening.
Der er nu udkommet et nyt opdateret aktøratlas, som kan give dig et hurtigt overblik over alle de mange forskellige frivillige og kommunale indsatser og aktiviteter og tilbud, som findes i Gellerup og Toveshøj.
Samvirket har været med til at udarbejde aktøratlas, som giver grafisk view over områdets mange aktører. Fra Samvirkets hjemmeside kan du hente den nyeste version af plakaten – og du kan også bestille den til at hænge op hjemme i din forening, i din institution eller på dit kontor.
Se Aktør-atlasset her i stor størrelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.