Det bliver en person med solidt kendskab til Gellerup, som skal lede det boligsociale arbejde i Gellerupparken og Toveshøj, nemlig Henning Winther. Han er valgt blandt 31 ansøgere til lederstillingen.
Henning Winther er nuværende viceleder på Fritids- og Ungdomsområdet og har kontor på Tovshøjskolen.
Inden da var han projektleder i 8210 Rap Dance Center, som var et af de vellykkede projekter, som Det boligsociale Fællessekretariat oprettede. Rapskolerne blev forankret i Rap Akademiet, og det har nu to afdelinger, en i Bispehaven og en i Gellerup-Toveshøj.
Henning Winther sidder fortsat i Rap Akademiets styregruppe. Han har arrangeret en lang række hip-hop-baserede festivaler, både Aarhus Took It og Gelleraps.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.