ForeningsGuiderne har i et lille år hjulpet børn i Gellerup med at finde en aktivitet, som de kan gå til. Forventningerne for projektet er mere end nået, og nu kommer der nye idéer på banen for, at projektet ikke lukker d. 1. juni. Pengene er ved at slippe op, men de kæmper og giver ikke op, selvom fremtiden er uvis. 
Overgået alle forventninger
ForeningsGuiderne har haft stor succes med at hjælpe børn og unge i fritiden. Antallet af guidede børn, kontaktede forældrepar og antal frivillige i projektet har overgået forventningerne allerede halvvejs i forløbet. Målet for antal kontaktede forældre var 70. Resultatet var 138. Målet for antal guidede børn var 40, og til juni forventer de 80 guidede børn. De 17 frivillige er næsten også fordoblet i forhold til målet på 10.
Idéer til fremtiden
Til en konference omkring projektets fremtid mødte 35 op for at høre om ForeningsGuidernes status
Guiderne har indledt samarbejde med en del skoler. Én idé til fremtiden er at inddrage nøglepersoner på skolerne, som har direkte kontakt med børnene. ForeningsGuiderne vil også gerne etablere et partnerskab med f.eks. Stadium. Det kan hjælpe projektet ved at give rabatter til f.eks. idrætstøj.
Det tyder på en spændende fremtid for ForeningsGuiderne, og i den grad de børn og unge, som kan blive guidet til aktiviteter fremover.
Du kan kontakte Gitte ForeningsGuiderne i Globus1, hvor projektkoordinater Gitte Andersen har kontor.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.