Folk er kommet for at hygge sig, da Café Perlen fredag aften holder fællesspisning og senere generalforsamling for Perlevennerne.
Inde bag ved i de tilstødende lokaler er der koranskole, og Skræppebladets aprilnummer forberedes i et andet lokale. Henved 60 mennesker tager for sig af maden, og der er ikke meget tilbage, da man vil op og have en lille portion ekstra.
 
Rundt om bordene går snakken om politik, lokale forhold og meget mere. Blandt andet lanceres en særdeles alternativ hypotese om, hvorfor denne signatur ikke har så meget hår på hovedet!
 
Så er formanden her også!
Generalforsamlingen er lige så uformel. Alle venter vi på, at Helle Hansen skal komme, og derfor går generalforsamlingen først i gang ved 1830-tiden. Hun skal lige have lidt at spise først. Der mangler samtidig en formand – Janne Larsen. Hun kommer, midt i bestyrelsens beretning og tilføjer lidt ord og får en stor tak fra dirigenten, Lone Hedelund. Nahed El Baba kåres som Årets Perleven.

Perlevennerne har flere aktiviteter – senest er der blevet oprettet kunstmaling for piger og kvinder. Systuen for piger og kvinder og banko for børn er blandt de andre aktiviteter. Og så er der fællesspisningen en gang om måneden! – den koster kun 30 kroner.

Et medlemskab af Perlevennerne kan fås for 25 kroner ved henvendelse i caféen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.