Ungdomsskolen Gellerup & Toveshøj har fået ny leder som følge af, at Henning Winther har taget orlov for at passe stillingen som boligsocial chef. Rasmus Brandt Lauridsen startede 1. april som konstitueret leder af ungdomsskolen indtil minimum 31. juli. Vi mødte ham til en snak om, hvorvidt der sker ændringer i forbindelse med hans vikariat.

”Nej. Jeg er ansat til at holde forretningen gående og udføre de opgaver, der er planlagt,” forklarer han.

Rasmus har de sidste tre år været leder af Rap Akademiet og har på den måde været med inde over flere ungdomsskolens projekter som f.eks. Get2Play, som tilbyder undervisning i rap, dans og DJ. 
Hvilke aktuelle projekter er det så du overtager styringen af?
”Udover Get2Play har vi yderligere to fokusområder: Get2Ed, som er kort for ”education” – et projekt der skal hjælpe unge i uddannelse, og Get2Job – hvor vi tilbyder hjælp til at finde fritidsjob.
Derudover har vi også været i gang med Get2Sport der bl.a. indeholder aktiviteter som pigeboksning og zumba.”
Du er også leder af Rap Akademiet, er der tid til det hele?
”Ja ellers må jeg jo løbe noget hurtigere,” griner han og fortsætter:
”Jeg synes jeg har mange gode folk omkring mig, der er gode til at overtage de opgaver, jeg ikke lige selv kan nå. Desuden er der stor sammenhæng imellem mit arbejde med Rap Akadamiet og mit arbejde med ungdomsskolen, ligesom vi også har fælles projekter osv.

Som et eksempel på et af disse fælles projekter kan nævnes forestillingen ”Ligesom mit liv”, en fusionsforestilling med opera og rap, der for nylig kunne opleves på Godsbanen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.