På fredag mellem 14-16 kommer der til at ligge en masse bænke ved Bazar Vest, som skal lægge op til dialog i Gellerup. De er blevet designet af arkitekten Jes Vagnby, og så har den kunstneriske flamme Elina Cullen hjulpet en masse frivillige med at finde deres kreative sider frem, så dialogbænkene kan blive dekoreret. På lørdag den 11. maj mellem 14-17 bliver dialogbænkene udstillet på Store Torv i midtbyen, hvor der også vil være en masse underholdning og talent i form af kunst, musik, cirkus og dans.
De optrædende, som kan nævnes, er:

          Jafra-danserne, som viser den arabiske folkedans med både børn og voksne

          Rapperen Cha-D, som er aktuel nu i den fantastiske, anmelderroste teaterforestilling Bygning 4-7-12 på Teatret Svalegangen omhandlende Gellerup og Helhedsplanen

          Cirkus Tværs, som er Gellerups internationale børne- og ungdomscirkus

          Den dygtige, argentinske kunstner Elina Cullen, som kan hjælpe med at finde kreativiteten frem, så du også kan male på en bænk

          Line og Marianne, som er to unge hiphop-dansere

          Mohammed MG, som er et ungt raptalent med festlige rapnumre

Café Perlen vil også møde op for at diske op med gratis smagsprøver på lækre orientalske kager og specialiteter. Gellerup.nu har også været i gang med at male dialogbænke, så kom og ”bænk dig” i weekenden og se, hvor flotte og sjove bænkene er blevet og blive underholdt af alle de arrangementer lørdag eftermiddag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.