Det danske band Boho Dancer har turneret Europa rundt og har over de sidste år fået skabt meget opmærksomhed omkring sig. Den 16. maj kommer forsangeren Ida Wenøe fra bandet til Gellerup Bibliotek og giver en solokoncert kl. 14.30, og du kan komme med helt gratis. Senere på dagen afholdes der en koncert med hele bandet Boho Dancer kl 21 på Radar, og med et stærkt ry for at optræde fremragende, når de spiller live, så kan arrangementerne kun anbefales.
Boho Dancer spiller primært indenfor musikgenren indie, og de vandt i 2011 DR’s Karriere Kanonen i en konkurrence mod omkring tusind andre bands. Herfra har man kunnet høre dem på DR P3 og DR P6 Beat. Ida Wenøe forstår at føre sine to andre bandmedlemmer og publikum gennem en moderne nordisk fortolkning af den amerikanske folktradition. Derfor bliver det ekstra spændende med både en koncert fra Ida Wenøe som soloartist men også sammen med sit band som Boho Dancer.
Bandet Boho Dancer har turneret i blandt andet Holland, Tyskland og rigtig meget i Danmark til forskellige festivaler som Northside Festival, SPOT og Skanderborg Festival. De har endda varmet op det det store danske band Sort Sol. Arrangementet afholdes i samarbejde med Radar [8220] og Gellerup Bibliotek.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.