På søndag den 12. maj kl. 14.30-17 var beboerne i Gellerup inviteret til beboerhøring i Foreningernes Hus, så de kunne give inspiration til det videre arbejde med den boligsociale helhedsplan. Desværre er det blevet nødvendigt at udskyde beboerhøringen til, der er kommet lidt mere overblik over mulige samarbejdsflader til den forestående helhedsplan. Så snart der er kommet mere overblik over disse, så bliver der opslået en ny dato. Følg med på gellerup.nu for at se, hvornår den nye dato bliver opslået.
Mødet ville have været tidsspilde for beboerne
Selvom de kommende indsatser ligger fast, så efterlyses der gerne inspiration fra beboerne til, hvordan disse indsatser kan udfyldes. Derfor er der blevet indkaldt til beboerhøring, så der kan blive indsamlet gode ideer og forslag. Men som skrevet, så er høringen blevet aflyst på søndag, indtil der bliver fastsat en ny dato på et senere tidspunkt. Den boligsociale leder Henning Winther kommenterer på, hvorfor det er nødvendigt at flytte datoen:
”Årsagen er, at der lige nu sker så mange ting i forhold til mulige samarbejdsflader, at jeg ikke kan præsentere hverken en helt eller halvt færdig helhedsplan for beboerne. Dermed vil mødet være tidsspilde for beboerne. Jeg vil gerne have en mere fast struktur, inden en eventuel høring iværksættes. En ny dato opslås, så snart vi har noget mere håndfast at bede om beboernes mening om.”
Indtil der kommer en ny dato, kan du som beboer i Gellerup gøre dig tanker omkring de fastsatte indsatser, som er følgende:

  1. Børn, unge og familier
  2. Byggecentrum (beskæftigelse)
  3. Verdenshaverne
  4. Samvirket
  5. Levende beboerhuse
  6. Beboerkommunikation

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.