Ann-Sofie Christensen, som er nuværende koordinator for de kunstneriske projekter i Sigrids Stue, stopper til efteråret. Hun har efterhånden været der i et år og vil gerne prøve noget andet.
Derfor søger Sigrids Stue en ny projektkoordinator. Læs nærmere om stillingen nedenfor, hvis du ligesom Ann-Sofie er glad for kunst og interesseret i at udforske og udfolde samtidskunst i nye rammer i Gellerup.
Det har været næsten magisk
Ann-Sofie har været virkelig glad for sit arbejde på Sigrids Stue, og hun omtaler projektet som et meget særligt sted for at skabe kunst. Hun siger:

”Jeg har været så glad for mit arbejde, hvor ikke to dage er ens, og da jeg lige var flyttet fra London til Aarhus, gav Gellerup mig den bedste start på et nyt liv i Aarhus. Alle har været imødekommende og utroligt venlige. Det allerbedste ved jobbet er det tætte samarbejde mellem de internationale kunstnere og beboerne i Gellerup. Når der bliver holdt workshops, og værker 
bliver skabt i samarbejde, vil jeg sige, at stemningen har været ualmindelig kreativ, sjov og næsten magisk.”
I Gellerup er der nemlig mulighed for at samarbejde med professionelle, internationale kunstnere og forskellige grupper af borgere i området både tæt og selvstændigt.
Den nye projektkoordinator
Sigrids Stue, som er under Aarhus Kommune, søger en ny projektkoordinator. Det er et job med løntilskud, og timerne ligger på 31 timer om ugen i perioden 1. juni til 1. december. Du får mulighed for at arbejde sammen med den nuværende projektkoordinator i en måned, inden hun stopper, så der bliver god tid og mulighed for at blive sat godt ind i jobbet.  
De primære arbejdsopgaver vil være for eksempel at have kontakt til kunstnere og beboere og forberede projektforløb for derfor at udføre dem. Du vil også skulle arrangere og afvikle møder, workshops, events, udstillinger med mere.
Desuden kan du også få mulighed for at få en spændende rolle som koordinator på en større kulturel event i forbindelse med Aarhus Festuge eksempelvis. Se stillingsopslaget her på projektets Facebookside, og send din ansøgning inden den 20. maj.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.