De fleste husker Ayub Sedigh, eller ’vanvidsbilisten’ fra Gellerup der sidste år provokerede ved for rullende kameraer at køre over for rødt lys. Ved udgangen af 2012 kunne man så læse, at to journalister fra TV2 Østjylland sigtedes for at have tilskyndet den unge mand til vanvidskørsel, til brug for en tv-reportage om rådden kørsel.
Nu rejses der tiltalte i sagen, oplyser TV2 Østjylland på deres hjemmeside. Således er de to journalister blevet tiltalt for at overtræde færdselslovens § 118, og anklagemyndigheden har nedlagt påstand om, at de pågældende medarbejdere idømmes bødestraf.
”Efter samråd med vores advokat har vi ikke afgivet forklaring til Østjyllands Politi, men vi er naturligvis helt uenige i anklagemyndighedens sagsfremstilling,” siger TV2 Østjyllands administrerende direktør, Peter Kramer.
Læs nyheden på TV2 Østjyllands egen hjemmeside

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.