Lige nu har Gellerupparkens afdelingsbestyrelse ingen formand. På det konstituerende møde 2.  maj stillede Malek El-Batran op imod Helle Hansen, og den skriftlige afstemning endte 7-7. Den femtende, Walid Mahmoud, var på rejse i Ramallah, så han kunne ikke være der.

Til næste møde i starten af juni vil det så vise sig, om formanden hedder Helle Hansen eller Malek El-Batran. Imens fungerer Helle Hansen som kontaktperson for afdelingsbestyrelsen.

Hun ser ikke det store ”drama” i situationen:

”Så vigtigt er det heller ikke, hvem der er formand. Formanden har ikke mere magt end de andre i afdelingsbestyrelsen, men udadtil – eksempelvis over for medierne – kan formanden bedre markere sig,” siger Helle Hansen.
I øvrigt har en af de nyvalgte medlemmer, Abdullahi Musa Osman, allerede trukket sig, så til næste møde indkaldes førstesuppleant Atrin Horia Coma.
Pladsmangel ved bordet
Helle Hansen oplyser i øvrigt, at det på mødet 2. maj blev besluttet, at til hvert møde i afdelingsbestyrelsen inviteres også første-suppleanten. Forklaringen på, at ikke alle suppleanter inviteres, er simpel pladsmangel rundt om bordet i Yggdrasils mødelokale, og at afdelingsbestyrelsen med 15 medlemmer i forvejen er meget stor.
Men alle suppleanter og beboere i øvrigt er velkomme til at overvære den åbne del af mødet – det kan ske ved at tage løse stole ind i mødelokalet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.