En god idé dukkede op på Samvirkemødet forleden: strandfodbold midt i Gellerup. Og der er endda chancer for, at ideen føres ud i virkeligheden.
Om to-tre år vil en ny vej skære sig gennem den nuværende fodboldbane og en gammel tennisbane i Gellerup. En lokal beboer, Erik Gravesen fra DGI, foreslog, at man så indretter et område ved de tre nedlagte tennisbaner til en midlertidig bane til strandfodbold, også kaldet strand-soccer. Sandet kan så også benyttes til beach-volley og beach-basketball.
Per Frølund fra Gellerupsekretariatet sagde straks, at det ikke var nogen dårlig ide, som man vil arbejde videre med. Og Anders Glahn fra Fritidsområdet i Gellerup var begejstret for udsigten til, at endnu et godt tilbud til de unge måske bliver etableret.
Gellerupsekretariatet siger til gellerup.nu, at ideen er oplagt at få ind i byrumskonkurrencen. Det betyder dog også, at den ikke kan realiseres i år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.