3Gellerupparken inviterer igen i år alle beboere til at deltage i altankonkurrencen, hvor afdelingens flotteste og hyggeligste altan eller terrasse skal findes.

Som beboer kan du vælge selv at tage tre-fire fotos og sende dem til viha@bbbo.dk eller aflevere billederne i beboerhuset Yggdrasil. Har du ikke et kamera, så kan du ringe til Helle på tlf. 4071 8675 eller mail hellehm@gmail.com og lave en aftale om fotografering – senest mandag den 26. august.
 
Udstilling og afstemning
De indsendte fotos udstilles alle i Café Perlen fra torsdag den 29. august til torsdag den 12. september. I samme periode kan alle beboere komme forbi og stemme på den altan eller terrasse, som de synes er flottest. Vinderne afsløres på september måneds beboermøde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.