Svømning og leg er en af de sommerferieaktiviteter, som starter i den første uge af sommerferien. Tirsdag, onsdag og torsdag oprettes der to hold – særskilte hold til piger og drenge.

Børnene kommer til at prøve en masse spændende vandaktiviteter med leg, sjov og spas, hvor de stille og roligt kan udvikle det niveau, de er på. Svømning  styrker deres sansemotorik, de lærer at samarbejde i vandet, og til de lidt ældre børn er der forhindringsbaner og konkurrencer.

”De skal rykke deres egne grænser i vandet og opnå teknikker, der gør dem mere mobile i vandet,” siger Katrine Bregner Bromer, som er instruktør på aktiviteten – og i øvrigt juniorinstruktør i AGF Svømning.

Masser af legeaktiviteter
Børnene kommer til at lege radiobiler, hvor de ubevidst svømmer crawl med en plade, de skal på tur til Afrika – det er en leg, hvor de prøver forskellige svømmeaktiviteter ved at lege, at de er i Afrika. Eksempelvis flyde, puste bobler, crawle, yderligere komme de til at bygge tømmerflåder, lave figurer af dem selv og forhindringsbaner.

Styrkelse af sansemotorik
Føle- og balancesansen er de primære sanser man arbejder med til svømning, det er deres balance evne, muskelbevægelsessansen og følesansen, der bliver stimuleret. Gennem de forskellige lege og forhindringsbaner de får en bedre motorik og bliver mere trygge ved vandet. Og de lærer endda teknikkerne helt ubevidst!

Hvis du ikke vil lade dit barn gå glip sommeraktivitet som forældre, så få tilmeldt dit barn hurtigt.  Kom op i Lejligheden 19B, st., og få en tilmeldingsseddel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.