Nu begynder vi at kunne se, hvordan den nye multibane ved Dortesvej 25-35 kommer til at se ud. Der mangler mål og basket-kurv, og det er også meningen at sætte nogle parkour-redskaber op ved siden af multibanen.
Den har været længe undervejs – allerede for et år siden skulle "Danmarks første fleksible multibane" have været lavet, men forskellige ting har drillet – senest det kolde forår.
Det var oprindeligt meningen at lave to nye multibaner, den ene er den gamle udslidte asfaltbane, som nu bliver til en fleksibel multibane.
Banen koster 800.000 kr. – eller betydeligt mere end normale multibaner. Der har været arkitekter inde over, brugerne er inddraget, og der skulle tænkes nyt. Lokale- og Anlægsfonden har bidraget, og det samme har Aarhus Kommunes pulje til multibaner.
Børn legede med klodser
Børn fra Fritidspatruljen har været med til at bestemme, hvordan betonklodserne skal placeres, så banen kan bruges til så meget som muligt. Foruden fodbold og basket skal der være plads til, at mindre børn kan samles, der skal være plads til tilskuere – og som nævnt kommer der også lidt parkour.
Når først de tunge betonklodser er lagt, er banen ikke så fleksibel længere – så det er meningen, at de skal blive liggende.
Men der er håb om, at banen kan blive indviet her i sommer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.