Ordningen med, at udslidte køkkener i fraflyttede lejligheder skal fornyes, når en ny lejer flytter ind, gælder ikke længere. Brabrand Boligforening har suspenderet ordningen, og det skyldes tryghedsgarantien i helhedsplanen.

De beboere på Bentesvej, som på grund af tryghedsgarantien flytter til andre lejligheder i Gellerup, skal nemlig selv kunne bestemme, om de vil have et nyt køkken eller beholde det gamle.

Dette oplyser inspektør Peter Sørensen til afdelingsbestyrelsen, som ikke er blevet informeret om dette skifte. Det var der en del utilfredshed med på det seneste møde i afdelingsbestyrelsen, da den ikke var blevet orienteret på forhånd.  Det var beboermødet, som indførte ordningen i maj sidste år.

Når alle er blevet genhuset, kan man derefter genoptage ordningen, hvis det forekommer formålstjenstligt, som det bliver formuleret af Peter Sørensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.