Der var fut i Gellerupparkens sommerfest, som fandt sted lørdag eftermiddag i og omkring Nordgårdhallen.

Inden for var der en hoppeborg, og Fritidspatruljens unge instruktører lavede forskellige sjove lege med børnene. Og indimellem fyrede dj Bashar godt op for musikken og arrangerede både ballondans, stopdans og stoledans ude på gulvet med masser af sjove præmier til de vindende børn.

Udenfor kørte en lille futtog hele dagen rundt i området fyldt med glade børn, som også fik udleveret en lille slikpose i dagens anledning.

Også Sigrids Stues gæstekunstner Alioum Moussa fra Cameroun, der bor i Gellerup i de næste to måneder, var sammen koordinator Stine Olesen i gang med at lave små kunstværker med tekster og stoffer, hvor børnene også kunne være med.

Ramallah-spejderne og Café Perlen hjalp afdelingsbestyrelsen med at gennemføre sommerfesten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.