Byrådskandidat Ali Nuur (S) inviterer i dag torsdag Gellerups unge til en temadag om somaliske unges valgdeltagelse til kommunalvalget 2013, medborgerskab og integration.
Mødet foregår i Foreningernes Hus kl. 18-21.
Ali Nuurs formål med mødet er blandt andet at hæve de unges valgdeltagelse:
"Somaliske unge skal bruge deres indflydelse i kommunen. Og som borgere skal de vide, at når de stemmer til kommunal- og regionsrådsvalget, så er de med til at beslutte, hvordan tryghed og godt ungeliv skal være, hvordan daginstitutionerne skal fungere, hvordan fritids- og kulturlivet skal fungere og så videre," siger kandidaten og tilføjer:
"Mange steder i verden er demokrati endnu et fremmedord. Og derfor er det vigtigt, at de kommende generationer tager demokratiet til sig og ikke tager det for givet. Vores ambition, er at de somaliske unge bliver engagerede borgere, der er gode til at bruge deres demokratiske rettigheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.