Selv om det er tre år siden, at Gitte Krogh stoppede som leder af det samtidig nedlagte Socialcenter Vest, husker folk stadig de indsatser, som hun og centret stod for. Derfor er det værd at markere, at hun netop har taget sin afsked fra Aarhus Kommune og er blevet pensionist.
Aarhus Kommune ændrede sin forvaltningsstruktur i 2010 og nedlagde socialcentrene – på trods af stærk modstand i blandt andet Gellerup – og derfor måtte Gitte Krogh efter 13 år som centerchef finde et andet arbejde. Det blev som leder af det nyoprettede HotSpotcenter, og året efter blev hun leder af Familiecentret, som har hovedkontor i Risskov.
Gitte Krogh har lige siden hun kom til Socialcentret arbejdet med udsatte mennesker og familier, og hun har igennem alle årene kæmpet for at fokusere på deres ressourser frem for at se på ‘ghetto’-problemer. Dette fokus har affødt en række initiativer, blandt andet Fædregruppen og senere Kontaktstedet i Gellerup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.