Der trænger ret så meget til at blive ryddet op i gården bag Tousgårdsladen. Men det gør Ramallah-spejderne og Toveshøjs afdelingsbestyrelse noget ved søndag d. 30. marts kl. 14-18, og alle er velkomne til at være med. Der skal også grilles i løbet af dagen.
Randa Radwan fra pigespejderne fortæller, at der skal gøres klar til de mange aktiviteter, der skal være i gården. Dels bruger spejderne den hver søndag, og dels skal der være plads til almindelig hygge, grill og så videre for beboerne i området.
"Hvis vi når det, vil vi også plante nogle forårsløg, krydderier og så videre," fortæller hun.Toveshøjs afdelingsbestyrelse har også søgt penge til et nyt bålsted og nye bænke. Spejderne skal selv lave bålstedet.
Nu: 45 pigespejdere
Pigespejderne blev først dannet i januar, men siden er det bare gået opad. Der er nu 45 pigespejdere, og Randa fortæller, at der hver søndag kommer forældre med børn, som er interesseret i at være med.
Pigerne er delt op i to aldersgrupper, 7-12 år og 13-18 år. Der er fem frivillige til at lede arbejdet. Der er 10 nationaliteter, så det er en bredt sammensat gruppe. Der mangler dog nogle etnisk danske børn, siger Randa Radwan.
Hun fortæller til sidst, at en lille pige gerne lige ville sige, at der var noget, som hun var ked af:
"Jo, jeg er ked af, at det kun er om søndagen, Jeg vil gerne være her hver dag!"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.