Søndag den 30. marts havde Toveshøjs afdelingsbestyrelse og Ramallah-spejderne sat hinanden stævne i Tousgårdsladens gamle gård, som trængte til en kærlig hånd.

I tre timer var der omkring 50 spejdere, der var med til at rydde op. Der blev fejret, gravet og luget ud i buskadserne.  Bunken af krat og affald hobbede sig op, og det var ikke småting, der blev fundet i gårdens buskadser, alt fra glas og plastikflasker, yumyum, papir, en fuglerede  Og tilmed en stjålen tegnebog.

Vejret var rigtig dejligt, og der blev grillet pølser og hamburgere til de sultne spejdere, der havde knoklet i Ladens gård. Som en overraskelse havde Rasha Radwan bagt cupcakes til alle deltagerne.

Klar til bålstedet
Om en uge vil spejderne være med til at gøre et bålsted klar i Ladens gård. Det vil blive brugt af spejderne, beboere og gæster. Spejderne arbejder ihærdigt sammen med afdelingsbestyrelsen på at få plantet små bede samt en lille urtehave i gården.  

Vi håber, at Ladens gård vil blive bedre brugt i fremtiden til flere aktiviteter i området, og at den med det nye boligsociale initiativ med et frokostkøkken vil blive et endnu mere attraktivt mødested under åben himmel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.