Stefan Herman Grupe startede 1. april som ny boligsocial medarbejder i Viby Syd. Han afløser Karina Quorning, der er blevet ansat som koordinerende boligsocial medarbejder i Boligforeningen Århus Omegn.
Han huserer i Nabohuset og hele Viby Syd sammen med de øvrige medarbejdere i den boligsociale indsats, som de to boligforeninger i området står bag. Det er da også Boligforeningen Århus Omegn og Alboa, som har ansat Stefan.
"Jeg er meget imponeret over det tætte samarbejde, der er mellem boligforeningerne om de tilbud, der er til beboerne. Det samarbejde var faktisk en af grundene til, at jeg søgte arbejdet," fortæller Stefan Herman Grube.
Stefan er 40 år og bor inde i byen med sin familie. Tidligere har han været boligsocial medarbejder i Jennumparken og Vangdalen i Randers i et par år, hvor hans arbejde mest var rettet mod unge, blandt andet med at skaffe fritidsjobs.
Han er pædagoguddannet og har blandt andet arbejdet på døgninstitutioner. Senere har han taget en overbygning til pædagogisk sociologi.
Allround i Viby Syd
I Viby Syd er han allround boligsocial medarbejder og bliver involveret i en lang række tilbud og aktiviteter, blandt andet inden for beboerdemokrati, arbejde med foreninger og så videre.
Han synes, det er lidt for tidligt at bebude nye initiativer og tanker:
"Jeg tror lige, jeg skal falde ned her først! Men jeg glæder mig meget til at komme mere ind i arbejdet og møde beboerne."

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.