Foreningen Verdenshaverne laver Toveshøjhaven, Gelleruphaven, de mobile bede ved Yggdrasil m.m. Foreningen har lige indført en ny aktivitet, nemlig have-onsdage! Hver onsdag fra kl. 12-16 mødes dem, der kan og har lyst, i én af de to haver eller ved de mobile bede. 
 
På onsdag den 23 april mødes de i Toveshøjhaven. Det er ikke besluttet, hvor man mødes onsdagen efter. For det afhænger af hvilke bede, der trænger mest til pasning. Du kan se, hvor de mødes, ved at gå ind på www.verdenshaverne.dk.
 
Alle er meget velkomne. Man kan hjælpe med havearbejdet, eller man kan kigge forbi og høre mere om havemulighederne i området. Har du lyst til havearbejde, så medbring endelig dine yndlingsredskaber og handsker. Alternativt kan du låne af os.
Man behøver ikke at være medlem for at være med. Tag egen mad og drikke med om onsdagen. Have-onsdagen aflyses kun, hvis vejret er meget dårligt, dvs. regn i tove eller storm vejr.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.